HAPPY SUSHIHUIS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2271 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy SushiHuis. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 20:03 Vieze pokebowl
18 feb 2024 om 20:39 Keurig optijd zoals afgesproken. Heerlijk gegeten
16 feb 2024 om 21:18 Sneller dan ik had verwacht. Vriendelijke werknemer
16 feb 2024 om 20:25 Snelle bezorging. Uitstekende kwaliteit!
11 feb 2024 om 22:30 Lekker gegeten
10 feb 2024 om 19:59 Wederom weer heerlijk gegeten! Bezorging ook weer eerder bezorgd dan de tijd die werd aangegeven, heel fijn!
7 feb 2024 om 21:31 Het was goed verzorgd en netjes klaargemaakt, wij hebben er van genoten we misten wel wasabi, er was slechts 1 mini plastic uitdruk verpakking. Ook de gember vonden we zeer minimaal en dat is jammer. Volgende keer aangeven dat we meer verwachten.
5 feb 2024 om 9:48 Bezorging was prima voor elkaar. Ik vond de sushi echter niet echt lekker. Alles was lauw warm en smaakloos.
3 feb 2024 om 21:47 Was erg lekker en smaakte goed
1 feb 2024 om 20:30 Altijd lekker
27 jan 2024 om 19:14 de bestelling is precies op tijd gebracht en was die vers en lekker .
26 jan 2024 om 22:44 Zo zat hoe deze mensen denken dat je met minder dan half bakje soja met grote bestelling moet redden en niet te vergeten warme maki naast de koude