HAPPY SUSHIHUIS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1954 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy SushiHuis. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 7:28 De sushi was als een smaakexplosie in je mond. Wat was dat heerlijk zeg.
27 nov 2022 om 21:37 Отлично
27 nov 2022 om 20:23 Perfect
27 nov 2022 om 12:54 Bijna 2 uur gewacht, het warme eten was al bijna koud en geen sojasaus en eetstokjes etc. meegeleverd (later nog wel langs gebracht maarja dan wacht je al een eeuwigheid)
26 nov 2022 om 7:04 Sushi was erg lekker en bezorging was keurig op tijd.
25 nov 2022 om 22:06 Een uur te laat en me warme eten was koud al de tweede keer achterelkaar
25 nov 2022 om 20:19 Bezorger sprak slechts Nederlands, zn navigatie deed het niet, hij had geen internet.. uiteindelijk een plek afgesproken in de buurt om daar af te spreken. Ik in de kou daarheen gefietst, blijkt ie uiteindelijk toch uur te laat voor de deur te staa….
24 nov 2022 om 20:26 Altijd goed en lekker
23 nov 2022 om 8:23 wederom een lekkere schaal met Sushi!
22 nov 2022 om 19:22 Snelle bezorging door hele aardige bezorger. Over mijn 1e bestelling hier helaas minder tevreden. Geen eetstokjes , de Yakitori satestokjes waren iniminie, maar wel lekker. De sake box menu had niet veel smaak en de nori/zeewier was vreselijk taai
21 nov 2022 om 6:51 Kleine mix van zalm/tonijn sushi; was dit keer erg lekker. Ook de extra wasabi gekregen waar ik on line bij de opmerkingen om had gevraagd.
13 nov 2022 om 0:43 Toen ze bij m’n huis stonden belde ze mij via m’n telefoon inplaats van gwn aan te bellen