HAPPY SUSHIHUIS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2343 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy SushiHuis. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 19:22 Snelle bezorging zeer goed eten
15 jun 2024 om 20:44 Kwam zelfs iets eerder dan de aangegeven tijd. Heerlijk gegeten.
15 jun 2024 om 20:26 Bezorging was op tijd met de tijd dat we afgesproken hadden. Het eten was goed en lekker
10 jun 2024 om 17:08 Na het bestellen bleek de levering bijna 90 min. te duren. Uiteindelijk was het gelukkig het wachten waard.
9 jun 2024 om 20:39 Jammer dat ik de sushi uitpakte lag alles aan 1 kant van het bakje, waarschijnlijk heeft de bezorger het niet rechtop gehouden en bezorgtijd was een uur maar heeft ruim 1,5 uur geduurd. Alles bij elkaar een beetje teleurstellend!
9 jun 2024 om 19:27 Zeer lekker gegeten! Smaak was zeer goed. Wel jammer dat de kipnuggets erg donkerbruin waren. De bezorgtijd zal 45 minuten zijn, maar was 1 uur en 15 minuten. Dus dat was wel jammer.
9 jun 2024 om 7:24 De sushi was er mega snel! En zoals altijd kwaliteit, heerlijk vers en de warme sushi nog echt warm! Dit is echt onze vaste sushi bestel plek, je wordt nooit teleurgesteld
8 jun 2024 om 23:31 aanrader!
8 jun 2024 om 20:26 De bestelling was snel bezorgd, voor de eerste keer was de gember en wasabi niet meegebracht , gelukkig hadden wij nog iets thuis liggen van de vorige keer . Het eten was lekker vers .
2 jun 2024 om 19:24 Altijd lekker en snel bezorgd
2 jun 2024 om 8:14 Vaker besteld hier. De kwaliteit is prima, lekker eten, de bezorger was zelfs iets vroeger! Helemaal top!
1 jun 2024 om 19:54 De bezorging was top! Zelfs eerder dan verwacht. De Pokébowl is geen aanrader, ik kreeg bijna alleen maar sushi rijst met amper andere groenten er over heen. Daarnaast was de kip die er door heen zat zo zout dat ik het niet heb opgegeten.